Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tapahtumat, teemapäivät ja tarjoukset!

Tapahtumat, teemapäivät ja tarjoukset!

Tervetuloa Omaa aikaa -retriitille 9.-11.5.2024

Heponiemi, Hiljaisuuden keskus
Heponiementie 21, 09120 Karjalohja

Tämä retriitti on suunniteltu sinulle, joka kaipaat omaa aikaa POIS ARJEN PYÖRITTÄMISESTÄ, POIS TYÖSTÄ JA PERHEEN KESKIÖSTÄ. Niin raikkaita kun nämä asiat sinulle ovatkin – on tärkeää myös ottaa aikaa itselle.

Tämä retriitti pitää sisällään rentoutumista, makuaisteja hivelevää ruokaa. Saunomista ja uimista. Meditaatioita, kehon energiakeskusten rentouttamista ja äänimaljakylpyjä. Unohtamatta, miten monin eri tavoin pääset tutustumaan itseesi – ja ehkä piilossa olevaan persoonaasi, värien, tuoksujen ja tunnetehtävien kautta.

MERIDIAANIVENYTTELY JA RENTOUTTAVA MEDITAATIO!! Lauantai 24.2, klo 16-18.00 Nuppulinna, Somero

Aloitetaan hetki teetarjoilulla!! Jonka jälkeen hengitellään ja venytellään keho auki. Harjoituksen aikana käydään läpi isoja meridiaanikanavia. Meridiaanit ovat kehon läpi kulkevia energiakanavia ja ne muodostavat verkoston, joka yhdistää kehon eri kudokset ja alueet toisiinsa. Myös akupisteet sijaitsevat meridiaaninen kulkureiteillä ja pisteiden kautta voimme vaikuttaa energian(verenkierto)virtaukseen. Tämä harjoite avaa tukoksia ja poistaa jännitystiloja kehosta.

Venyttelyn jälkeen asetutaan patjalle makaamaan /halutessa voi myös istua ja rentoutetaan kehoa lisää mielen kautta, voimaannuttavalla, mutta myös rentouttavalla meditaatiolla.

Ota mukaan avoin mieli ja tule mukaan!

SIMPPELIT KYMPPI – ja VITOSKORTIT NYT saatavilla.

HALUATKO SITOUTUA ITSEESI?

KUULETKO VASTA NYT MITÄ KEHOSI ON KOITTANUT SINULLE KERTOA IÄT JA AJAT?

OLETKO AINA ASETTANUT MUUT ETUSIJALLE?

Niin minäkin tein, kunnes tajusin että minun on pakko sitoutua omaan hyvinvointiini. Olen huomannut hoitoja tehdessä, että moni tulee kyllä uudelleen ja uudelleen, mutta kipu/jumi kehosta ei välttämättä ole poistunut. Sitoutuminen itseensä ja pysähtyä kuuntelemaan kehon viestejä on äärimmäisen tärkeää!!!

SIKSI NYT ON SAATAVILLA SIMPPELIT KYMPPIKORTIT. JA YLEISÖN PYYNNÖSTÄ MYÖS VITOSKORTIT! En siis kerää leimoja, enkä anna alennusta kymmenennestä tai viidennestä hoitokäynnistäsi, vaan saat T U N T U V A N alennuksen välittömästi koko paketin hinnasta, kun varaat itsellesi kortin PUHELIMITSE 044 2811995/Salla

Näin sitoutat itsesi tulemaan hoitoihin, joka parhaimmassa tapauksessa johtaa myös siihen, joudut kuuntelemaan kehon viestejä ja mahdollisesti myös päästämään irti tietyistä tunteista, jotka ovat ”kapaloituneet” kehon sopukoihin. Varauksen ja maksun jälkeen, katsotaan yhdessä sinulle hoitopäiviä kalenterista. Sovitaan hyvät aikavälit ja suunnitellaan sun hoitopaketti kuntoon!!