Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Lymfahierontaan saapuminen ja hoidon esteet

Lymfahierontaan saapuminen ja hoidon esteet

Näin valmistaudut lymfahierontaan

HOITOA ENNEN, jos et normaalisti juo tarpeeksi vettä, on veden juonti syytä aloittaa jo muutama päivä ennen lymfahierontaa. Hoitopäivänä ei kuitenkaan kannata juoda liikaa.

Lymfahieronta ilman riittävää määrää vettä on kuin pesisi pyykkiä liian vähäisessä vedessä. Pyykki pyörii, mutta ei puhdistu.

Lymfahoito tehdään hoitopöydällä, paljaalle iholle. Hoito aloitetaan selästä, edetään jalkoihin. Tämän jälkeen käännyt hoitopöydällä ja hieron jalkojen etupuolet, vatsan(mikäli koet sen epämiellyttäväksi, voidaan jättää väliin)kädet ja lopuksi saat nauttia ihanasta pää/kasvo/delkoltee alueen rentoutuksesta)Hieronta öljyn lisäksi voit valita hoitohetkeesi sopivan eteerisen öljyn, jolla tehostaa oloasi helpottavammaksi(stressi, uupumus, jännitys, suru, huoli, lihasjumi, pelko ym..)

Hoitoon tullessa pukeudu sinulle mukaviin vaatteisiin. Poista korut ja kiinnitä pitkät hiukset päälaelle. Jos mahdollista, pese ennen hoitoon tuloa myös kasvosi, koska lopetan hoidon miellyttävään ja todella rentouttavaan kasvohierontaan.

Lymfahoidon jälkeen olosi tuntuu rennolta ja keveältä, lievä palelu on tavanomaista, virtsaneritys lisääntyy – sinun tulee juoda REILUSTI nestettä ja kuunnella omia tuntemuksia, sekä lepäillä tarvittaessa. Samana päivänä suositellaan välttämään saunomista ja rankkaa liikuntaa, sillä verenkierron aktivoituminen voi heikentää hoidon tehoa.

Asustamme eläintaloudessa, joten kerrothan mahdollista eläinallergioista.

Hoidon voit maksaa meillä kätevästi käteisellä, kortilla, mobilepaylla tai pivolla. 

Lymfahoidon esteenä on

  • jos syöpähoidot ovat kesken tai sairaus on krooninen, pitää olla aina yhteydessä ensin lääkäriin
  • akuutit infektiot, kuten virus,-bakteeri-tai sienitulehdukset
  • syvä laskimotukos, voi lähteä liikkeelle manuaalisesta hoidosta
  • ihosairaudet
  • tuoreet loukkaantumiset, vammat
  • hoitamaton sydämen vajaatoiminta
  • päihteiden alaisuus