Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Hyvinvointipalvelut » Mieli ja keho

Mieli ja keho

MIELI JA KEHO BALANSSIIN – paketti

Tässä hoidossa kohtaavat shiatsu, eteeriset öljyt ja meditaatio.

Shiatsussa käyn läpi akupainannalla, venytyksillä ja eteerisillä öljyillä hoitaen kehosi kipu -ja kireyskohdat. Avaan kehosi jännitteitä ja lukkoja. Kun keho on rentoutunut pääset ”sukeltamaan” vielä syvemmälle, rauhoittavaan ja vapauttavaan olotilaan puolen tunnin mielen tyhjennyksen, eli meditaation avulla. Täydellinen hoito, esim. loman aloitukseen tai katkaisemaan hektinen arki.

Kesto 1h 30min.

MEDITAATIO / MIELIKUVARENTOUTUS

Ohjattu meditaatio/mielikuvamatka on keskittymistä rauhallisessa tilassa, taustamusiikin soidessa. Voit valita haluatko maata patjalla, peittojen alla, vaiko istua tuolilla, jalat vahvasti maadoitettuna lattiaan. Joka tapauksessa siinä keskitytään rentoutumiseen, mielen tyhjentämiseen ja levottomuuden hillitsemiseen. Voit valita itsellesi mieluisan kiven meditaation ajaksi ja nuuhkaista eteeristä öljyä, jonka intuitiivisesti nostat sinulle öljyjen voimakorttipakasta.

Meditaatio puhdistaa alitajuntasi sopukoita ja näin mahdollistaa uudenlaisen virtauksen tuoreilla ajatuksilla, tavoilla ja uudella energialla. Meditaation avulla pystyt vähentämään mm. pelkotiloja, epäjohdonmukaisuutta, päättämättömyyttä tai voit tuoda elämääsi jotain uutta – sitoutumista, tavoitteiden saavuttamista, armoa ja anteeksiantoa. Ohjattuja meditaatioharjoitteita on useita ja löydämme juuri oikean myös sinulle.

Mielikuvamatka liittyy meditaatioon, jossa sanallisesti ohjaten vien sinua vielä ”kauemmas” alitajunnan tilaan. Matkalla voit löytää oman paikkasi, päästää irti kuormittavista tunteista, ihmisistä ja sanoista. Se voi auttaa sinua höllentämään otetta alitajuisista, piintyneistä tavoista ja tuntemaan sisäistä rauhaa, sekä tehdä omasta olotilastasi paremman. Matkalla voit kohdata mm. iloa, onnea, ihmisiä, ja eläimiä tms. joita sinulla on ollut ikävä. Jokainen mielikuvamatka vie sinut juuri sinne minne alitajuntasi haluaa sinut viedä ja muuntautuu juuri sen mukaan, mitä haluat sieltä hakea.

Meditaatio n.30min. 44€
Mielikuvamatka n.50-60min. 80€